RSS

SPIN nieuwsoverzicht

13 september 2016

SPIN.FO september: de links

cover spinfo sep 2016

Afgelopen weekend is de SPINFO weer bij u op de mat gevallen. Hierin verwijzen we naar diverse websites. We zetten de links hieronder even voor u op een rij.

Boekje ‘Inkomsten en uitgaven in balans’ (actiecode IUIBM16 tot 17 oktober)

Laatste stand van de dekkingsgraad (relevant voor DB-pensioenen en uitkeringen)

Startpunt Geldzaken (Nibud)

Bufferberekenaar Nibud

Al uw pensioen op een rijtje? Ga naar het Pensioenregister

Alles over geldzaken

Pensioen123 voor IBM BasisPensioen deelnemers C

Informatie over pensioen inkopen met uw DC-kapitaal

Simuleren met uw IBM-pensioen

Coaching en beweging met Nanny Vogelaar

 

Heeft u een vraag over uw pensioen? Mail ons!

Lees het volledige bericht
27 februari 2016

SPIN.FO februari: de links

De SPIN.FO is dit weekend weer verschenen. In diverse artikelen staan links genoemd naar meer informatie. Kijk hieronder voor een overzicht. 

Lees het volledige bericht
25 september 2014

SPIN.FO september: de links

cover spinfo sep 2014

De SPIN.FO van september is weer bij u op de mat gevallen. Hierin weer diverse onderwerpen, zoals tips van het Nibud, interviews met de nieuwe bestuursvooSrzitter en de voorzitter van het nieuwe verantwoordingsorgaan en de financiële resultaten van SPIN. Wilt u meer weten over de artikelen en onderwerpen? Hieronder vindt u alle links op een rij.

Stichting Weet van je besteedt

Pensioenquiz

Nibud

Pensioenschijf-van-vijf

Verantwoordingsorgaan

DC-beleggingen

 

Lees het volledige bericht
17 juli 2012

SPIN.FO zomereditie: de links

cover SPIN.FO zomer 2012

Vandaag valt weer de halfjaarlijkse SPIN.FO op uw deurmat. In deze editie leest u een visie-interview over financiële onafhankelijkheid, een artikel over uw DC-beleggingen en natuurlijk ook weer de rubriek Oud Hollands. Wilt u meer weten over de artikelen en onderwerpen? Hieronder vindt u alle links op een rij.

Lees het volledige bericht
27 december 2011

Nieuwsblad SPIN.FO verschenen

cover spinfo winter 2011 Deze week is ons nieuwsblad SPIN.FO weer verschenen. Hierin geven we u een aantal opvallende en duidelijke resultaten uit de SPIN Monitor 2011. In dit onderzoek vroegen we u naar uw mening over uw pensioen en uw pensioenfonds. Andere onderwerpen zijn o.a. beleggen voor je pensioen, de uitslag van de verkiezingen voor de Deelnemersraad, onze nieuwe uitvoerder Blue Sky Group en natuurlijk de rubriek Oud Hollands. 

Lees het volledige bericht
06 juli 2011

Nieuwsmagazine SPIN.FO uitgekomen

Cover SPIN.FO zomer 2011

Vandaag is de nieuwe SPIN.FO weer verschenen. In deze editie leest u een interview met trendwatcher Herman Konings. Daarnaast terugblikken over het afgelopen jaar van SPIN en van de Deelnemersraad. Gepensioneerd IBMer Thom Boekhoven vertelt over zijn passie voor het kunstschilderen, en verder natuurlijk de Personalia.

 

Lees het volledige bericht
06 december 2010

SPIN.FO gelezen?

In december is de SPIN.FO weer bij u op de mat gevallen. Wilt u meer weten over de onderwerpen en artikelen, klik dan hieronder door naar verdere informatie. Wij hopen dat u de SPIN.FO met plezier en interesse heeft gelezen. Wilt u reageren of heeft u suggesties? Laat het ons weten via mail.

Lees het volledige bericht