RSS

SPIN nieuwsoverzicht

16 juni 2014

DC-pensioenoverzichten op de mat

Voor iedereen die een DC-pensioen opbouwt, zijn/haar DC-pensioen bij ons heeft laten staan

Deze week valt uw jaarlijkse pensioenoverzicht weer op de mat. Dit jaar komt uw overzicht wat later dan normaal (april). Op dit overzicht ziet u wat de wijzigingen in het BasisPensioen betekenen voor uw eigen DC-pensioen.

Bouwt u (ook) een DB-pensioen op? Graag nog even uw geduld. Het jaarlijkse DB-overzicht komt pas na de zomer.

Lees het volledige bericht
21 mei 2013

Lager DC-uitzichtpensioen op uw overzicht

Voor iedereen die een DC-pensioen bij SPIN opbouwt of heeft staan

DC-stempeltje In een eerder bericht lieten we u weten dat de pensioenoverzichten over 2012 weer bij u op de mat waren gevallen. Hierbij meldden we dat het pensioen dat u straks kunt inkopen met uw DC-kapitaal, lager uitvalt dan vorig jaar. Dit ondanks dat uw DC-kapitaal vorig jaar in waarde steeg vanwege positieve rendementen op uw beleggingen. Het klinkt tegenstrijdig: meer pensioenkapitaal, maar u kunt er minder pensioen voor inkopen bij een verzekeraar. Hoe dit kan, leggen we hieronder uit.

Lees het volledige bericht
06 mei 2013

Pensioenoverzichten op de mat (updated)

Ruim een week geleden hebben wij de pensioenoverzichten weer verstuurd aan iedereen die een pensioen bij ons opbouwt of een pensioen bij ons heeft staan. In ieder geval een aanzienlijk deel, want door een technisch probleem hebben wij de DC-overzichten pas wat later kunnen uitsturen. Vandaag zijn die op de mat gevallen. 

Lees het volledige bericht