RSS

SPIN nieuwsoverzicht

22 april 2015

Pensioeninloop 17 april groot succes

Tijdens de IBM Employee Education Week 17 april werd er weer een pensioenpresentatie en –inloop gehouden. Rond de zestig IBM’ers kwamen luisteren en vragen stellen. Het thema was: Aan de slag met je pensioen.

Lees het volledige bericht
05 maart 2015

Pensioenspreekuur weer succesvol

Het was gezellig druk op het pensioenspreekuur van 3 maart. Enige tientallen IBM’ers kwamen hun persoonlijke  pensioenvragen aan de SPIN-deskundigen stellen op het IBM Client Center. "Ik kan weer een hele tijd vooruit."

Lees het volledige bericht
10 februari 2015

Kom naar ons pensioenspreekuur

Op 3 maart organiseert SPIN weer een pensioenspreekuur voor alle IBM-medewerkers. Onze deskundigen nemen dan ruim de tijd om al uw vragen over IBM-pensioen te beantwoorden.

Lees het volledige bericht
21 oktober 2014

Pensioeninloop bij IBM

In oktober hielden we een aantal presentaties en pensioeninloop voor werknemers van IBM. Mensen kregen voorlichting en informatie over hun pensioen. Na afloop stonden we klaar om vragen te beantwoorden. Bekijk de videoimpressie hieronder.

Lees het volledige bericht
10 december 2012

Bereikbaarheid Infodesk tijdens feestdagen

Rond de feestdagen is de Infodesk wat minder goed bereikbaar. Heeft u een vraag over uw pensioen, dan kan het zijn dat u iets langer op uw antwoord moet wachten dan normaal.

Lees het volledige bericht
10 juli 2012

Pensioenvraag? De Nederlandse Bank geeft antwoord!

Heeft u een vraag over geld, pensioen, de euro, verzekeringen of de bank? Stel die dan aan De Nederlandse Bank via deze website. U krijgt kort en helder antwoord op uw vraag. Hier vindt u een overzicht van eerder gestelde vragen over pensioen.

Lees het volledige bericht
19 januari 2012

Nieuwsflits SPIN.Actueel op de mat

logo SPIN.Actueel jan 2012 Vandaag is onze nieuwsflits SPIN.Actueel weer op de mat gevallen. In deze editie leest u over de dekkingsgraad en de hoogte van uw jaarlijkse toeslag. De nieuwsflits is speciaal bestemd voor IBMers en oud-IBMers met een DB-pensioen en iedereen die een IBM-pensioen ontvangt. 

Lees het volledige bericht
28 december 2011

Nieuwe uitvoerder namens SPIN: Blue Sky Group

Zoals u misschien weet, hebben wij een aantal activiteiten uitbesteed aan externe partijen; zoals het administreren en uitkeren van pensioenen. Onze uitvoerder voor onder andere de betalingen, ASR Pension Fund Services, gaat volgend jaar haar dienstverlening aan pensioenfondsen beëindigen. De activiteiten die zij nu voor ons verzorgen, dragen wij over naar een nieuwe partij: Blue Sky Group (BSG). 

Lees het volledige bericht
23 mei 2011

Mijnpensioenoverzicht.nl valt goed bij gebruikers

Afgelopen januari is de website mijnpensioenoverzicht.nl gelanceerd. Hierop kunt u zien waar u pensioen hebt opgebouwd en hoeveel u in totaal straks heeft wanneer u met pensioen gaat. De site wordt dagelijks druk bezocht en de gebruikers zijn er tevreden over.

Lees het volledige bericht
30 september 2010

Nieuwe website live!

Zoals u hebt gezien hebben we onze nieuwe website gelanceerd. We hopen u hiermee beter van dienst te zijn en helder te informeren over uw pensioen bij IBM.

Lees het volledige bericht