RSS

SPIN nieuwsoverzicht

30 januari 2017

Bent u thuis in pensioenen? Dan is ons VO op zoek naar u!

VO 2017 - potloodOp 1 juli gaat er weer een nieuw Verantwoordingsorgaan (VO) van start. We zijn op zoek naar betrokken en kundige mensen die hierin hun steentje willen bijdragen. Bent u thuis in pensioen en houdt u wel van een uitdaging? Meld u dan aan als kandidaat voor de verkiezingen in april!

Ga naar de actiepagina of lees hieronder verder.

Lees het volledige bericht
19 mei 2014

Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan

Stempotlood

De stemmen zijn geteld, de uitslag van de verkiezingen is bekend. Lees hieronder welke kandidaten zijn gekozen in het nieuwe SPIN Verantwoordingsorgaan. Ook IBM zit als werkgever in het nieuwe orgaan met vier leden. 

Lees het volledige bericht
16 april 2014

Verkiezingen verantwoordingsorgaan: stem!

Stempotlood Update De stembus is gesloten.

Lees het volledige bericht
27 februari 2014

Verkiezingen VO | Aanmeldingstermijn verlengd!

De verkiezingen voor ons nieuwe verantwoordingsorgaan zijn in volle gang. Eerder meldden we u dat u zich hiervoor tot en met 28 februari kon aanmelden. De aanmeldingstermijn is 2 weken verlengd, u kunt zich nog tot en met 14 maart om 5 uur 's middags aanmelden. 

 

Lees het volledige bericht
29 januari 2014

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van start

pittig logo klein

Op 1 juli gaat ons nieuwe Verantwoordingsorgaan (VO) van start. We zijn op zoek naar betrokken en kundige mensen die hierin plaats willen nemen.

Afgelopen weekend is de verkiezingscampagne gestart. Meer daarover vindt u hier op de website.Lees het volledige bericht