RSS

SPIN nieuwsoverzicht

19 mei 2014

Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan

Stempotlood

De stemmen zijn geteld, de uitslag van de verkiezingen is bekend. Lees hieronder welke kandidaten zijn gekozen in het nieuwe SPIN Verantwoordingsorgaan. Ook IBM zit als werkgever in het nieuwe orgaan met vier leden. 

Lees het volledige bericht
16 april 2014

Verkiezingen verantwoordingsorgaan: stem!

Stempotlood Update De stembus is gesloten.

Lees het volledige bericht
27 februari 2014

Verkiezingen VO | Aanmeldingstermijn verlengd!

De verkiezingen voor ons nieuwe verantwoordingsorgaan zijn in volle gang. Eerder meldden we u dat u zich hiervoor tot en met 28 februari kon aanmelden. De aanmeldingstermijn is 2 weken verlengd, u kunt zich nog tot en met 14 maart om 5 uur 's middags aanmelden. 

 

Lees het volledige bericht
29 januari 2014

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van start

pittig logo klein

Op 1 juli gaat ons nieuwe Verantwoordingsorgaan (VO) van start. We zijn op zoek naar betrokken en kundige mensen die hierin plaats willen nemen.

Afgelopen weekend is de verkiezingscampagne gestart. Meer daarover vindt u hier op de website.Lees het volledige bericht
29 november 2011

Verkiezingen | De uitslag

logo verk. 2011 klein De stemmen zijn geteld, de uitslag is bekend. Per 1 januari a.s. komen de volgende (oud-)IBMers onze Deelnemersraad versterken: René Coppens en Pascal ter Horst namens de werknemers, beiden voor de eerste keer gekozen in de raad. Namens de pensioengerechtigden zijn René Kranendonk en Rob Westhuis herkozen; een nieuw (maar niet onbekend) gezicht in de raad is Dick Nieuwkerk.

Lees het volledige bericht
18 oktober 2011

Verkiezingen | De stembus is geopend!

Vanaf vandaag kun je stemmen op je favoriete kandidaten in de verkiezingen voor de SPIN Deelnemersraad. Inmiddels heb je een stempakketje ontvangen met een stembiljet en een kandidatenkrant. Hierin lees je waarom de kandidaten in de raad willen, en wat ze voor jou kunnen betekenen op pensioengebied. 

Hou je code bij de hand, die heb je nodig om te kunnen stemmen. Open de stem-pagina

Lees het volledige bericht
07 oktober 2011

Verkiezingen | Op wie stem jij?

Binnenkort kun je je stem uitbrengen op je favoriete kandidaten in de verkiezingen voor de SPIN Deelnemersraad. Welke nieuwe leden mogen volgens jou vanaf januari opkomen voor jouw pensioenbelangen in de raad? Je kunt nu alvast de motivaties van de kandidaten lezen. 

Lees het volledige bericht
12 september 2011

Verkiezingen | Einde kandidatenwerving

Inmiddels kun je je niet meer aanmelden als kandidaat in de Deelnemersraadverkiezingen. Er hebben zich 8 werknemers kandidaat gesteld, en 9 pensioengerechtigden. Binnenkort presenteren we de kandidaten aan u in een krant, en natuurlijk ook online. Alle kandidaten heel erg bedankt en succes in de verkiezing!

Update: inmiddels zijn de namen bekend van de kandidaten. 

 

Lees het volledige bericht
25 augustus 2011

Verkiezingen | Je kunt je nog aanmelden

Tot 9 september kan je je nog aanmelden als kandidaat voor de deelnemersraadverkiezingen. Daarna is het te laat! Wacht dus niet langer en meld je hier aan als kandidaat. Vooral vrouwen en jongeren moedigen wij aan om zich kandidaat te stellen.

Wil je eerst meer informatie over de verkiezingen? Kijk dan op onze verkiezingspagina.

Lees het volledige bericht
04 augustus 2011

Verkiezingen | Postercampagne van start

Deze zomer is onze Deelnemersraad op zoek naar nieuwe leden. Vanaf vandaag is een postercampagne begonnen op alle Nederlandse IBM-lokaties. We hopen zo meer werknemers-kandidaten te werven voor de raad. Wil je meer weten over de verkiezingen, kijk dan op de verkiezingen-tab. Aanmelden als kandidaat? Kijk hier.

Lees het volledige bericht