na uw pensionering

Hoogte van uw pensioen en betaaldag
U ontvangt aan het begin van elk jaar een pensioenoverzicht en mogelijk bericht over de jaarlijkse verhoging (toeslag) van uw pensioen. In 2017 betalen we de pensioenen uit rond de volgende data: 23 januari, 23 februari, 23 maart, 20 april, 23 mei, 22 juni, 20 juli, 23 augustus, 21 september, 23 oktober, 23 november en 21 december. 

Heeft u vragen over de uitbetaling? Neem dan contact op met onze uitvoerder TKP Pensioen via telefoonnummer 050-582 7997. U kunt natuurlijk ook mailen. Wilt u uw pensioen laten storten op een ander rekeningnummer, laat TKP dat dan schriftelijk weten via Postbus 5278, 9700 GG in Groningen. 

Nieuws vanuit SPIN

Na uw pensionering houden wij u op de hoogte van algemeen nieuws vanuit SPIN. We sturen u de nieuwsflits SPIN.Actueel en de SPIN.FO. Ook ontvangt u informatie wanneer er weer verkiezingen zijn voor het SPIN verantwoordingsorgaan. U kunt zich daar als pensioengerechtigde beschikbaar voor stellen.

Grey Blue Circle
De gepensioneerde IBMers hebben zich verenigd in de Grey Blue Circle. U kunt na uw pensionering lid worden en contact houden met uw oud-collega’s.

J.W. Schottefonds
U kunt deelnemer blijven van het Schottefonds als u met pensioen bent gegaan. Bij eventuele problemen kunt u dan een beroep doen op het fonds. Als u opzegt, kunt u niet opnieuw lid worden.