Martin Hulst praat u bij

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar de tijd vliegt. Voor mijn gevoel is 2023 nog maar net van start gegaan en toch komt de herfst er alweer aan. Het lijkt wel alsof een jaar steeds sneller voorbij gaat. Het is dus ook alweer even geleden dat we elkaar ‘spraken’. In juni heeft u de laatste nieuwsbrief van mij ontvangen. Tijd voor een update!

De Wet toekomst pensioenen (Wtp) is op 1 juli eindelijk ingegaan. U merkt daar dit jaar waarschijnlijk nog niet veel van. Maar ik vertelde u al eerder: SPIN bereidt zich degelijk en intensief voor op de gevolgen van de Wtp. U kunt dat natuurlijk ook doen. Door onze updates over de Wtp te volgen. Meer algemene informatie krijgt u via de uitgebreide campagne die de overheid eind augustus is gestart. U leest er in deze nieuwsbrief meer over.

Merkt u dit jaar dan echt helemaal niks van het invoeren van de Wtp? Toch wel! De nieuwe wet maakt zelf sparen voor extra pensioen via lijfrentes namelijk nóg aantrekkelijker. U kunt nu méér extra geld opzij zetten voor uw pensioen. Zeker het overwegen waard.

Wij informeren u zo goed mogelijk over uw pensioen. Toch kan het gebeuren dat u het ergens niet mee eens bent. Neem dan altijd contact met ons op. Zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Als laatste vraag ik u nog even aandacht voor uw nieuwe pensioenoverzicht (UPO), dat u  kort geleden ontving. Altijd een mooi moment om te peilen hoe ‘gezond’ uw pensioen is. En te kijken of u mogelijkheden heeft om uw toekomstige pensioen te verhogen.

Ik wens u weer veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

Martin Hulst

Manager pensioenbeleid