Nieuwe gezichten bij SPIN

Mijn naam is Justin. Ik heb de opleiding Toegepaste Wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Ik ben graag bezig met complexe problemen, het analyseren van data en vervolgens tot een oplossing komen. Ik heb verschillende pensioenopdrachten gedaan bij diverse partijen en ga bij SPIN aan de slag op de pensioenadministratie en met data analyse. Misschien spreken we elkaar snel!

 

Hallo, ik ben Lianne. Ik ben 29 jaar en sinds een jaar moeder. Voordat ik bij SPIN aan de slag ging, heb ook ik Wiskunde gestudeerd. Daarna heb ik 5 jaar op een pensioenadministratie gewerkt. Naast mijn werk heb ik de opleiding Actuarieel Rekenen afgerond. Bij SPIN ga ik het team van de pensioenadministratie versterken en aan de slag met actuariële zaken. Een combinatie waar ik energie van krijg!

 

Mijn naam is Tom. Ik ben getrouwd, vader van 4 kinderen en woon in Lelystad. Op 1 januari 2023 ben ik bij SPIN begonnen als pensioenspecialist op de servicedesk. Mijn werkervaring in de pensioenwereld heb ik over een periode van 33 jaar opgedaan bij diverse werkgevers. Ik ben begonnen bij de Sociale Verzekeringsbank. Vervolgens ben ik overgestapt naar de Stichting 1940-1945, waar ik ruim 12 jaar verantwoordelijk was voor de uitvoering van de Wet Buitengewoon Pensioen. Via deze stichting wordt het ‘buitengewoon pensioen’ toegekend en uitgekeerd aan verzetsmensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog blijvende gezondheidsschade hebben overgehouden. De laatste 18 jaar was ik pensioenspecialist/-administrateur bij diverse kleinere en middelgrote pensioenfondsen.

Inmiddels ben ik na ruim een maand bij SPIN nog steeds enthousiast. Ik draag graag mijn steentje bij aan (het optimaliseren van) de dienstverlening die wij graag willen leveren aan alle deelnemers van SPIN!