Meldt u zich aan voor het verantwoordingsorgaan van SPIN?

Pensioen is volop in beweging. Het nieuwe pensioenstelsel bijvoorbeeld gaat ervoor zorgen dat het pensioenlandschap van Nederland anders wordt. Het bestuur van SPIN zorgt ervoor dat alles –ook in de toekomst – blijft reilen en zeilen. Het beoordelen van het bestuur ligt in handen van het verantwoordingsorgaan (VO). Dit jaar zijn er weer verkiezingen voor het VO. Doe mee en stel u kandidaat!

Tot 6 maart kunt u zich aanmelden als kandidaat

Er komen straks twee vertegenwoordigers namens de actieven – één voor Kyndryl en één voor IBM – in het VO en zes namens de pensioengerechtigden. Samen met de andere leden namens de werkgever komen zij op voor iedereen die belang heeft bij SPIN. Heeft u interesse in pensioen? En wilt u een bijdrage leveren aan het beoordelen van het bestuur? U vindt meer informatie op onze website spin.nl/verantwoordingsorgaan.  U kunt zich aanmelden tot 6 maart.

We willen graag dat het VO een afspiegeling blijft van iedereen die een belang heeft bij SPIN . We roepen iedereen jonger dan 40 met nadruk op om zich aan te melden als kandidaat.