MijnSPIN weer bereikbaar voor gepensioneerden

Heeft u bij IBM of Kyndryl gewerkt en ontvangt u pensioen van SPIN? Dan kunt u weer inloggen op uw persoonlijke omgeving MijnSPIN

Even snel online iets opzoeken of regelen? Vanaf nu kunt u met uw DigD inloggen op uw vernieuwde MijnSPIN. Hier vindt u informatie over de hoogte van uw pensioen, recente pensioendocumenten en kunt u zelf uw gegevens aanpassen. Uw contact- op bankgegevens bijvoorbeeld.

We blijven werken aan verdere verbeteringen en uitbreiding van MijnSPIN. Hiermee komt er in de toekomst steeds meer digitaal beschikbaar.

Welkomstkaart

We hebben over deze livegang een welkomstkaart gestuurd, die vandaag of morgen op de deurmat valt. Helaas is er iets niet goed gegaan in de postverwerking van deze kaart, waardoor er bij deelnemers een andere naam staat dan bij het adres hoort. Hiervoor onze excuses. Deelnemers die deze post ontvangen, kunnen het poststuk houden, er staat geen vertrouwelijke informatie in. Het is een algemene mailing. Ook kunnen deze deelnemers gewoon inloggen op MijnSPIN. Alle gegevens staan wel correct in onze administratie. De fout zat alleen in de postverwerking.

Werkt u of heeft u gewerkt bij IBM of Kyndryl en ontvangt u nog geen pensioen?
Dan vragen wij nog even uw geduld. Wij verwachten dat u medio april kunt inloggen op MijnSPIN

Op MijnSPIN ziet u straks in één oogopslag uw belangrijkste pensioeninformatie. Hoeveel pensioen u heeft, wanneer u dit ontvangt en wat er geregeld is voor uw nabestaanden. Ook kunt u straks meer zelf regelen. Bijvoorbeeld het aanpassen van uw beleggingsprofiel of uw contactgegevens. Met de nieuwe Pensioenplanner kunt u straks niet alleen zien wat uw keuzes bij pensionering zijn, maar ook wat u kunt doen om extra pensioen op te bouwen. Vooral het inrichten van de planner vraagt veel voorbereiding. We verwachten dat u medio april kunt inloggen op MijnSPIN.

Heeft u een vraag over de hoogte van uw pensioen? Dan kunt u daarvoor inloggen op Mijnpensioenoverzicht.nl. U heeft dan al uw pensioengegevens op een rij, ook die van eventuele eerdere werkgevers.